Friss topikok

  • Károly Dolgos: Tisztelt Uram! Nagyon köszönöm az elismerő szavait, véletlenül találtam rá erre az oldalra.Hát mit... (2014.01.19. 13:47) Vasúttörténeti Park - megnéztük, kipróbáltuk az új kertivasúti pályát
  • SomiTomi: De jó neked. Nekem nem sikerült utaznom vele sajnos. Épp csak egyszer láttam Gárdonyban, pedig már... (2013.11.05. 17:55) Fantasztikus "tekergés"
  • Zero-eco86: Nézegetem a képeid és tényleg fantasztikus az asztalod. Gratulálok hozzá. Minden személyvagonodba ... (2013.07.25. 02:41) Szünet?
  • Babitron: Szép! Viszont tudok pár okos trükköt a terep feldobására!Pl gondoltál-e már arra hogy miből csiná... (2013.05.27. 20:16) Terep(sz)építés 2.
  • Csé.: Nagyon szuper minden Tomi! Én is kívánok nagyon boldog Karácsonyt és eseményekben gazdag új eszten... (2012.12.20. 17:53) Karácsony ürügyén...

Fotóalbum

2009.10.11. 17:20 op tomi

Hiánypótlás előtt

   Van némi tartozásom még a nyárról, csináltam egy rahedli videót az asztalról, csak még nem volt időm és technikai lehetőségem, hogy élvezhetőre "faragjam", részben pc-gondok, részben időhiány okán. Ezen felül szintén vágatlanul, nyersen vár felhasználásra némi anyag a Közép-európai Mozdonyfesztiválnak nevezett eseményről a Füstiben, melyet a második versenynapon látogattunk meg és "kemény" három indulót láttunk, melyekből a harmadikat ki sem bírtuk várni, úgyhogy blogbejegyzésre az anyag kissé "karcsú", de ilyen maradékos, "vegyesfelvágottas" anyagba be fogom majd tenni. Szóval következőkben majd ezek várhatóak, viszont valamit sikerült haladnom az asztallal, két kép biztatásnak főként saját magamnak, meg persze mindenkinek, hátha volt, aki aggódott:)



folyt. köv...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://optomi.blog.hu/api/trackback/id/tr381442930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása