Friss topikok

  • Károly Dolgos: Tisztelt Uram! Nagyon köszönöm az elismerő szavait, véletlenül találtam rá erre az oldalra.Hát mit... (2014.01.19. 13:47) Vasúttörténeti Park - megnéztük, kipróbáltuk az új kertivasúti pályát
  • SomiTomi: De jó neked. Nekem nem sikerült utaznom vele sajnos. Épp csak egyszer láttam Gárdonyban, pedig már... (2013.11.05. 17:55) Fantasztikus "tekergés"
  • Zero-eco86: Nézegetem a képeid és tényleg fantasztikus az asztalod. Gratulálok hozzá. Minden személyvagonodba ... (2013.07.25. 02:41) Szünet?
  • Babitron: Szép! Viszont tudok pár okos trükköt a terep feldobására!Pl gondoltál-e már arra hogy miből csiná... (2013.05.27. 20:16) Terep(sz)építés 2.
  • Csé.: Nagyon szuper minden Tomi! Én is kívánok nagyon boldog Karácsonyt és eseményekben gazdag új eszten... (2012.12.20. 17:53) Karácsony ürügyén...

Fotóalbum

2009.04.17. 14:58 op tomi

A vasútmodellezés egyelőre pihen, de... :)

  Tél vége óta nem sok minden történt az asztalon. Részben időhiány miatt, másrészt nem nagyon készülgetnek a digitalizálásra, hangosításra leadott gépek, mávos Talentem pl. lassan egy éve lakik eleddig feleslegesen a MesTTer Úrnál, ez némiképp lelombozó hatású, bár amíg élek, remélek:) 
  Persze ettől még mehetne a terepépítés ezerrel, ehhez képest több, mint egy hónapja az asztal környékén sem jártam, annál többet ülök a képernyő előtt, és mindenféle német honlapokat böngészek, napi olvasmányaim közé tartoznak a www.bahn.de, a www.s-bahn-berlin.de, a www.berlin.de oldalak. Ennek oka, hogy nyár elején hat napra Berlinbe utazunk "csak úgy", naná, hogy lesz benne "kötött pálya" rendesen, helyi közlekedés s-bahnnal, némi parkvasút, és mindenképpen szeretném, hogy az ICE kipróbálása beleférne az időbe. Na jó, megyünk állatkertbe, tévétoronyba, és a többi "normális" berlini nevezetesség helyszínére is:) Odaút repülővel, visszaút vonattal (Metropol Euronight), a jegyvásárlás, szállásfoglalás már megtörtént, ez az utazás remélhetőleg több postra való, és remélhetőleg csak kellemes élménnyel lát majd el...
  
  Húsvét környékén Visegrádon egy másféle, számomra eddig ismeretlen kötött pályás járművel ismerkedtünk meg, ő volt a nyári bob, szerelem első látásra, és végül is itt is vannak sínek:)

Extázis, adrenalin, visít, vigyorog, naná, hogy nem fékez:)

Láthatóan nem csak a kövér bácsi élvezi:)

Nagymarosi látkép Visegrádról... szerintem:)

"Méretes" képek: http://indafoto.hu/optomi/visegrad

folyt. köv...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://optomi.blog.hu/api/trackback/id/tr141070924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása